Slika koja je obišla svet: Bekam i Đoković oduševili planetu zajedničkom fotografijom iz Pariza /FOTO/

Novak Đoković je u centru pažnje i kada ne igra. Najbolji teniser sveta nije odigrao niti jedan meč od finala US Opena u kojem je osvojio 24. grend slem titulu, ali privlači pažnju gde god da se pojavi. 

Na dodeli Zlatne lopte koja je održana u Parizu, Nole je pored laureata Lea Mesija, privukao najviše pažnje. 

Svi su želeli da se fotografišu sa njim, svi su želeli da popričaju sa njim, i osim snimka na kojem se vidi kako se pozdravlja sa Mesijem i njegovom porodicom, još jedna fotografija je privukla puno pažnje. 

Na njoj se nalaze Nole i Dejvid Bekam. Njih dvojica se dugo poznaju tako da je ovo bio susret starih prijatelja u Gradu svetlosti. Naravno, fotografija je odmah privukla dosta pažnje i postala viralna na svim društvenim mrežama.

Podsetimo, Đoković se od vikenda nalazi u Parizu, prisustvovao je finalu Svetskog prvenstva u ragbiju, zatim i dodeli Zlatne lopte, ali danas je vreme da se vrati na teren i da ga ponovo vidimo kako radi ono što najbolje ume – igra tenis. 

On će na mastersu u dvorani Bersi najpre ovog utorka igrati u dublu. Partner mu je Miomir Kecmanović, a igraće protiv Janika Sinera i Stana Vavrinke. 

Đoković je u singlu slobodan u 1. kolu, dok će u drugom igrati protiv pobednika meča Kecmanović – Ečeveri. 

sportal.rs