Smrt članice naše nekada popularne grupe i danas je misterija: Njena koleginica imala je velikih zdravstvenih problema, a evo gde je danas

Jedna je sebi oduzela život, a druga je prošla kroz pakao.

Grupa Flejm činila je četiri devojke koje su bile popularne u drugoj polovini devedesetih godina, a posebno se izdvojila pesma „Pučina“ sa jedinog albuma koje su snimile.

Članica grupe, Afroamerikanka, Glorija Sangare, vodila je buran život.

Navodno je pokušala da izvrši samoubistvo 2006. godine, kada je planirala da skoči sa prozora svog stana na Ceraku, a u tome ju je sprečila Hitna pomoć. Kako su navodili domaći mediji, ona je želela da izvrši taj čin jer se navodno pojavio snimak na kojem se vidi kako pruža oralni se*s jednom mladiću.

Glorija je navodno uspela da digne ruku na sebe nekoliko godina kasnije, kada se, prema pisanju medija, predozirala lekovima.

Na dan samoubistva pevačica je napisala kako je u vezi sa izvesnim B.T. a onda je navodno naudila sebi.

Ipak, njen brat je jednom prilikom rekao kako se Glorija nije ubila, već da je umrla od srčanog udara, a o ovome je govorila Arijana, koja je takođe bila deo grupe Flejm.

„Meni je to zakon što je njen brat rekao. Znam i ranije da je postojala priča, da je postojao problem na srcu, srčana mana, ali je izbegavala o tome da priča. Možda zato što je mislila da će je smatrati slabijom, ali ona meni to nikako nije bila njena slabost jer ona je funkcionisala fantastično, kao i svi drugi ljudi, čak i bolje od njih. Ako je to rekao njen brat i čovek koji je voleo i sa kim je provela toliko godina, onda je to zakon. Nikad nisam mogla da prihvatim tu informaciju i to što su mediji pisali jer to nije bila moja Glorija“, izjavila je Arijana svojevremeno za domaće medije.

Inače, Arijana je jednom prilikom izjavila kako je osam puta operisala grudi.

„Prva operacija je bila ugradnja implantata kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste i da bi se zdrastveni problemi koje sma imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implatate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oporavkom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imali su nenormalno nepravilan oblik“, rekla je Arijana za medije i dodala:

„Postajalo je sve gore i gore. Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsula koju stvara organizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma. Doktor sa VMA mi je rekao da se implatati moraju vaditi. Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala 4 sata. Posle osam meseci još jedna operacija. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnosti. Osma operacija je bila poslednja.“

Kako su mediji jednom preneli, Arijana se zaposlila kao instruktor brzog čitanja, s obzirom na to da je završila kurs.

„Mesec dana sam pripremala ispite, a pritom sam imala obaveze na poslu i oko svog deteta, koje ne može da ostativi po strani kada studirate. Pripremila sam pet ispita za mesec dana“, rekla je Arijana za RTS 2017. godine.

nova.rs