Trenutno najlepša glumica telenovela zbog koje bi svi opet da gledaju sapunice

Eiza Gonzales (33) meksička glumica koja je na našim prostorima postala poznata po glavnoj ulozi u telenoveli Lola sada je holivudska diva i nova ikona stila.

Eiza se proslavila u tinejdžerskoj drami Suena conmigo, a svoju karijeru je započela još kada je imala 16 godina.

Prepoznatljiva po svojoj lepoti i jedinstvenom stilu, bila je „na meti“ modnih kuća koje su želele da je angažuju kao modela. A kako su godine prolazile, ona je učestvovala u mnogim filmskim projektima, među kojima su Baby Driver i Godzilla vs. Kong. Danas, jednako je angažovana i kao model i kao glumica.

Eiza Gonzáles ‘Extrapolations’ TV Series premiere, Los Angeles, California, USA – 14 Mar 2023,Image: 762841184, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako ima zavidnu karijeru iza sebe, o njenom fizičkom izgledu priča se od kada se prvi put pojavila na malim ekramima, te mnogi sugerišu da je radila razne estetske intervencije.

Povodom ovoga Eiza se i sama oglasila 2011. godine kada je priznala da je radila nos.

Činjenica je da se Eiza prvi put pojavila na malim ekranima još 2007, kada je imala samo 17 godina, pa zato i ne čudi što joj se izgled promenio.

Eiza, koja se pored glume i modelinga, bavi i pevanjem, u Los Anđelesu živi i radi od 2013. godine, a već godinama je povezuju sa puno slavnih muškaraca – fudbalerom Kristijanom Ronaldom, glumcima Lijamom Hemsvortom i Džošom Duamelom, muzičarima Malumom i Kalvinom Harisom…

Meksikanku danas prati preko sedam miliona ljudi na Instagramu, gde redovno dobija gomilu komplimenata zbog raskošne lepote.

nova.rs