(VIDEO) Medved na auto-putu postao interent senzacija

Na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo video snimke životinja kako opušteno prilaze ljudima, ali, kada to učini medved, iako je još uvek takoreći meče, to postane interent senzacija, pogotovo ako se sve dešava u našem komšiluku.

Mladi medved, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što se na Jutjub kanalu „Podgoričkog vremeplova“ pojavio snimak kako opušteno i znatiželjno prilazi parkiranom automobilu, pise Region.

Ipak, kada je iza njega stao drugi automobil, meče koje je stajalo uspravno, malo se uplašilo, te je odstupilo par koraka unazad, gledajući levo desno oko sebe, sa sve šapom koju je u jednom trenutku zbunjeno stavio na njušku.

Koliko je susret bio neprijatan za njega, toliko je bio i za putnike u drugom automobilu, koji su usplahireno savetovali vozača, Mladena da krene dalje.

„Kreni, kreni Mladene, može da bude opasno“, govorila je uzbuđeno ženska osoba u automobilu dok je nasred puta, pored drugih kola, na dve noge stajao zbunjeni meda.

U komentarima ispod snimka, korisnici su komentarisali kako je meče bilo gladno, te se ponadalo da će možda dobiti neku hranu od vozača, nesvesno da na taj način, može da ugrozi kako svoju bezbednost, ali i ljude koji su stali videći ga na putu.

Izvor: Region