петак
март, 31

Ubijena starica u selu Mišljenovac

Predstavljena u:

Jeziv zločin uznemirio je meštane sela Mišljenovac. Tokom noći između ponedeljka i utorka mučki je drvenim kocem ubijena Mirjana Ž. (71)  Ona je u porodičnoj kući živela sama, a njeno telo pronašli su prve komšije.

Motiv ubistvanije poznat , ali meštani kažu da niko nije imao razloga da tako nešto učini ženi koja je živela skromno. Kako kažu u poslednje vreme bila je bolesna pa je i dvorište bilo prilično obraslo rastinjem.

Međutim, začuđujuće da je u poslednje vreme bilo očišćeno, što  navodi na pomisao da je neko ovo ranije isplanirao.

Kuća je bila  ispreturana, što ukazuje da je mogući motiv koristoljublje i pomisao da je nastradala žena imala novac u kući.

– Poslednji put smo se videli u nedelju na našoj slavi Markovdan. Čuli smo se zadnji put juče oko 13 sati. Nije delovala ni uzmenireno ni uplašeno. Jednostavno, od jutros kako nas je ova tragična vest zatekla, u potpunom smo šoku – kažu komšije, a prenosi Kurir.

Meštani Mišljenovca još uvek se ne mire sa onim što se desilo u njihovom mirnom selu. Kako ističe Lalica Stoićević (60) prijateljica pokojne Mirjane, zaposlena u privatnoj firmi u Mišljenovcu, prosto ne može mirno da zaspi u poslednje vreme, a da ne pomisli šta ih sve može snaći.

– Jako sam dobro poznavala Mirjanu i toliko sam potresena, da jedva mogu da izgovorim bilo šta. Mira je bila jako dobra žena, poštovale smo se i pomagale i zato mi je jako žao. To je bila jedna dobra duša – rekla je ona.

( News1.rs/Kurir.rs/Informer )

Foto ilustracija Unsplash

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Potpisan Memorandum o razumevanju između vlade dve zemlje o...

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić i ministar unutrašnjih poslova Republike Severne Makedonije Oliver Spasovski potpisali...

Brnabić: Sve bolji politički i ekonomski odnosi Srbije i...

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su ekonomski i politički odnosi Srbije i...

Srbija i Severna Makedonija potpisale tri dokumenta o saradnji

Uprisustvu predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i premijera Severne Makedonije Dimitra Kovačevskog, danas su u Beogradu...

Privrednici iz dijaspore zainteresovani za ulaganje u Srbiju

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s...

Cena dizela naredne nedelje niža za tri dinara

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, u skladu sa članom...

Gojković čestitala Zoranu Kneževiću na izboru za predsednika SANU

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture Maja Gojković uputila je danas čestitku novoizabranom predsedniku Srpske akademije...
FB