Ubijena starica u selu Mišljenovac

Jeziv zločin uznemirio je meštane sela Mišljenovac. Tokom noći između ponedeljka i utorka mučki je drvenim kocem ubijena Mirjana Ž. (71)  Ona je u porodičnoj kući živela sama, a njeno telo pronašli su prve komšije.

Motiv ubistvanije poznat , ali meštani kažu da niko nije imao razloga da tako nešto učini ženi koja je živela skromno. Kako kažu u poslednje vreme bila je bolesna pa je i dvorište bilo prilično obraslo rastinjem.

Međutim, začuđujuće da je u poslednje vreme bilo očišćeno, što  navodi na pomisao da je neko ovo ranije isplanirao.

Kuća je bila  ispreturana, što ukazuje da je mogući motiv koristoljublje i pomisao da je nastradala žena imala novac u kući.

– Poslednji put smo se videli u nedelju na našoj slavi Markovdan. Čuli smo se zadnji put juče oko 13 sati. Nije delovala ni uzmenireno ni uplašeno. Jednostavno, od jutros kako nas je ova tragična vest zatekla, u potpunom smo šoku – kažu komšije, a prenosi Kurir.

Meštani Mišljenovca još uvek se ne mire sa onim što se desilo u njihovom mirnom selu. Kako ističe Lalica Stoićević (60) prijateljica pokojne Mirjane, zaposlena u privatnoj firmi u Mišljenovcu, prosto ne može mirno da zaspi u poslednje vreme, a da ne pomisli šta ih sve može snaći.

– Jako sam dobro poznavala Mirjanu i toliko sam potresena, da jedva mogu da izgovorim bilo šta. Mira je bila jako dobra žena, poštovale smo se i pomagale i zato mi je jako žao. To je bila jedna dobra duša – rekla je ona.

( News1.rs/Kurir.rs/Informer )

Foto ilustracija Unsplash