петак
март, 31

(VIDEO) Ministar Vulin prisustvovao redovnoj obuci ronilaca Specijalne antiterorističke jedinice na Zavojskom jezeru

Predstavljena u:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas redovnoj obuci ronilaca Specijalne antiterorističke jedinice na Zavojskom jezeru.

Nakon prikazane obuke diverzantskog izviđanja lica i objekta i neprimetnog prilaza i hapšenja lica na plovnom objektu, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da su ronioci SAJ-a još jednom prikazali zavidan nivo obučenosti i spremnosti da odgovore svakom zadatku i izazovu.

„Ronioci SAJ-a još jednom su prikazali zavidan nivo obučenosti, spremnosti i sposobnosti da odgovore svakom bezbednosnom izazovu. Baš kao što se pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice izvanredno snalaze i u dnevnim i u noćnim uslovima i u vazduhu, pokazali su da se isto tako dobro snalaze i u vodama sa vrlo niskom vidljivošću“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Zahvaljujući velikoj podršci i pomoći koju imamo od strane predsednika Vučića, mi smo danas u prilici da za naše najelitnije jedinice obezbedimo najsavremeniju opremu i najbolje i najkvalitetnije obuke. Ronioci SAJ-a uskoro će dobiti najsavremeniju ronilačku opremu koja će im pomoći da još efikasnije i uspešnije obave svoje zadatke i u vodama sa vrlo niskom vidljivošću. Specijalna antiteroristička jedinica je jedan od stubova očuvanja bezbednosti i stabilnosti države i ja sam svim njenim pripadnicima neizmerno zahvalan na tome što su u svakom trenutku spremni da zaštite svoju državu i građane“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ronioci SAJ-a su na Zavojskom jezeru prikazali i „Frog“ sistem ronjenja koji se odlikuje zatvorenim krugom disanja što omogućava neprimetan prilazak lokaciji.

izvor> MUP

video> MUP

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

(FOTO) Uhapšen osumnjičeni za krijumčarenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije i Uprave granične policije, u saradnji sa...

Horor u Zrenjaninu: Tela muža i žene pronađena u...

Dva tela u fazi raspadanja pronađena su sinoć u Zrenjaninu, a prema prvim informacijama sumnja se da...

Mini venčanica Ruskinje Maine koja se udala u Srbiji...

Svaka žena na dan svog venčanja želi da izgleda i da se oseća posebno, a venčanica je...

Kada joj priđe muškarac, počinje da se brani i...

Devojčica (8) koju je otac Uroš Pašajlić godinama držao zatočenu u štrokavom stanu i kadi na Zvezdari...

Vlada usvojila više zakonskih predloga i odluka

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima...

Nastavak jačanja kapaciteta Vojske Srbije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević započeo je danas obilazak Raškog upravnog okruga posetom...
FB