Stariji sin Dragane Mirkovic postao je neverovatno zgodan dasa

Naslednik Dragane Mirković, na kojeg je prevačica beskrajno ponosna, izbegavao je svetla reflektora i trudio se da privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Međutim, otkako je postao aktivan na društvenim mrežama, popularnost je eksplodirala, a pripadnice lepšeg pola su oduševljene njegovom pojavom. Naime, Marko Bijelić ima 22 godine, a na prvom mestu mu je bilo obrazovanje. Skandale i ogovaranja vešto izbegava, ali ne krije da voli glamurozan život.

Posvećen je sportu, te ne propušta treninge u teretani, zato je mišiće isklesao do savršenstva, a njegovom privlačnom stasu ne mogu da odole brojne devojke. Na račun izgleda, a posebno prelepog osmeha, svakodnevno dobija niz komplimenata.

I jedna korisnica „Tvitera“ nije ostala imuna, te je postavila njegovu sliku sa plaže uz pitanje: „Muškarci, je l’ toliko teško?“.

Usledeli su brojni komentari na račun Markovog izgleda, ali i konstatacije da je „lako izgledati tako kad ti mama Dragana Mirković“, ali i opaske da „nije teško, samo fale plaža i dvorac u Austriji i to je to“.

Sa druge strane, piše se da i Marko komponuje muziku, te da često prati majku, jednu od najvećih balkanskih zvezda, na nastupima. Upravo se Dragana jednom prilikom osvrnula na glasine da se pojedinim pevačicama njen sin izuzetno dopao.

‒ Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

Ističe da nema posebne kriterijume za snajku, već joj je bitno da njen sin bude srećan.

stil.kurur.rs