субота
март, 25

MUP: Apsolutno netačni navodi da policija može da otkrije ko šalje lažne dojave o bombama iz inostranstva, ali da to ne čini

Predstavljena u:

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su apsolutno netačni navodi koje je iznela Slavica Radovanović, bivši pripadnik MUP-a da policija može da otkrije ko šalje lažne dojave o bombama iz inostranstva, ali da to ne čini.

Svi pripadnici policije, a posebno pripadnici Uprave kriminalističke policije izuzetni su stručnjaci i profesionalci u svom poslu i glavni nosioci borbe u specijalnom ratu koji se vodi protiv naše države.

Gospođa Radovanović koja je radila u Upravi za obrazovanje u MUP-u Srbije sigurno zna koliko su njene kolege koje se bave problematikom terorizma posvećene svom poslu i zato ovakav vid optužbi od strane bivše koleginice zaista čudi.

Podsećamo da je srpska policija identifikovala lokacije više mejl adresa sa kojih su stigle preteće poruke o postavljenim bombama i o svemu obavestila inostrane partnere od kojih očekuje adekvatnu reakciju i procesuiranje počinilaca. Lažne prijave o postavljenim bombama stizale su i od građana Srbije, a pripadnici MUP-a su ih vrlo brzo identifikovali i procesuirali.

Takođe, neobjašnjivo je i to zašto gospođi Radovanović toliko smeta posvećenost, marljivost i odgovornost koju pokazuje ministar policije Aleksandar Vulin. Ovo je zaista jedinstven primer da bivši pripadnik MUP-a kritikuje ministra policije zato što mnogo radi, zato što je u ključnim momentima uz svoju policiju na terenu, zato što je otvoren za javnost i zato što je iskren prema građanima Srbije.

Još jednom pozivamo gospođu Radovanović da se uzdrži od mržnje i politikanstva, da se iako predstavnik jedne političke partije i opcije, ipak, ponaša odgovorno i racionalno i da kao bivši pripadnik MUP-a ne pristupa paušalno jednom globalnom problemu kakav je pretnja dojavom o podmetnutoj bombi.

Koristiti MUP za politički obračun je bezobrazno, a optuživati pripadnike MUP-a da povodom dojava o bombama ništa ne preduzimaju, a mogu, nečasno je, posebno ako dolazi od nekog ko je i sam bio deo našeg sistema.

I naravno, sa velikim nestrpljenjem očekujemo da nam neka država da primer kako je rešila problem lažnih dojava o bombama.

izvor> MUP

foto> MUP

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Jovana (22) studira arhitekturu i vozi kamion, a kada...

Umesto da se igra sa lutkicama kao i njene vršnjakinje, Jovana Mitrović (22) iz Beograda je kao...

(FOTO) Carinici otvorili haubu automobila i ugledali ženu sakrivenu...

Neverovatna scena sinoć na Gradini: Carinici otvorili haubu automobila i ugledali ženu sakrivenu između motora i hladnjaka!? ...

VIDEO Blam najprovokativnije voditeljke: Pala usred emisije, videlo se...

Zasigurno najprovokativnija, a za mnoge i najlepša voditeljka doživela je blam karijere. Ipak, i tada je uspela...

Danas živi u luksuzu i jedna je od naših...

Ovo je iznenadilo mnoge. Pevačica Jana Todorović jedna je od najtraženijih na brojnim privatnim veseljima, a mnogi je...

Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađeno više od 950 gr...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su S. B. (1995) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje...

(VIDEO)Đorđe Đoković u suzama, mama Dijana ga teši: Noletovog...

Emotivni dani za porodicu Đoković. Saška i Đorđe Đoković pre nekoliko dana su postali roditelji dečaka Aleksandra, a...
FB