„Imali smo stroge kriterijume“: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su pažljivo odabrali dadilju za sina, a evo šta ona misli o njima

Pevačici je ova stavka jako bitna.

Bračna zajednica Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je postala još lepša kada je na svet došao njihov sin Aleksandar.

„Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav“, rekla je Prijovićka, te dodala da se oslanjaju na pomoć baka kad je u pitanju čuvanje unuka.

„Aleksandar je mezimac naših porodica, svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim“, ispričala je Aleksandra, koja se tri meseca nakon porođaja vratila nastupima, pa je sa suprugom angažovala dadilju koja im mnogo pomaže u kući.

U međuvremenu je ta žena, tvrde upućeni, postala član njihove porodice i stekla veliko poverenje.

„Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli“,  izjavila je pevačica pre nekoliko meseci za „Gloriju“.

Dadilja o Aleksandri i Filipu govori biranim rečima, pa se tako prijateljima poverila da su Aleksandra i Filip izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata trude se da mu ispune svaku želju.

nova.rs