SAZNAJEMO Devojčica (8) koju je otac monstrum godinama držao zatočenu u stanu u Mirijevu je u lošem stanju

Devojčica (8), koju je otac Uroš Pašajlić (37) godinama držao zatočenu u stanu u Mirijevu, trenutno se nalazi na Univerzitetskoj dečijoj klinici „Tiršova“.

„Devojčica je primljena u UDK Tiršova , radi rehidratacije i realimentacije, koja joj je neophodna zbog stanja teške i dugotrajne pothranjenosti“, rekli su nam iz te ustanove.

Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, devojčica je u izuzetno lošem stanju. Hrana joj se daje putem infuzije, a nakon što povrati metabolizam, naredni koraci su razgovori s psiholozima i socijalizacija.

Podsetimo, Uroš Pašajlić, osumnjičeni da je svoju ćerku staru (8) godinama držao zatočenu i zanemarenu u stanu, uhapšen je sinoć, a ceo slučaj otkriven je nakon što je monstruma prijavila partnerka Ivana L., a potom i ispričala policiji da on zlostavlja i svoje dete na Zvezdari.

Pašalić se sumnjiči da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nad nevenčanom suprugom, kao i krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. i kršenje porodičnih obaveza.

On je uhapšen u štek stanu na Karaburmi, a krio se kod jednog prijatelja koji je takođe poznat po problematičnom ponašanju.

nova.rs