FOTO-„Godinama me proziva na ružan i perfidan način“: Ceca i Dragana su sada u velikom sukobu, a ovako su se nekada družile

Dragana Mirković i Ceca Ražnatović već izvesno vreme su u estradnom ratu, koji je svoju kulminaciju imao kad su se srele na snimanju jedne emisije.

Tada je i isplivao audio snimak gde se čuje kako pozdravljaju jedna drugu, ali je sve prošlo u neprijatnom tonu.

O pa dobro veče“, rekla je Dragana.

„Dobro veče“, uzvratila je Ceca.

„Jel’ se mi poznajemo ili ne poznajemo?“, upitala je Dragana.

„Ne znam ti odluči, čas se poznaješ čas se ne poznaješ“, rekla je Ceca.

„Ja sam odlučila i rekla dobro veče, a ti kako želiš, nemam problem te vrste“, rekla je Dragana.

„I ja sam isto rekla dobro veče“, uzvratila je Ceca.

Ovom prilikom, Ceca je opisala ovaj događaj i isprozivala koleginicu.

„Na tom snimku se slabije čujem, jer sam bila u prolazu. Vraćala sam se sa snimanja, a Dragana je sedela pored moje garderobe. Tuda sam morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada neko godinama indirektno negativno komentariše i proziva na jako ružan, perfidan način, usput prozivajući i moju porodicu i mene i karijeru, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom joj je bilo i uzvraćeno, rekla je Ceca tada za domaće medije, a Dragani je u međuvremenu zbog cele situacije pozlilo. U razgovoru sa medijima, izjavila je:

„Reći: ‘Dobro veče’, ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima i to na krsnu slavu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, ako je želela, slobodno. Ja se ovako osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telehranitelja. Ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu..“

Inače, nekoliko godina ranije, Ceca i Dragana su gostovale u emisiji posvećenoj katastrofalnim poplavama koje su zahvatile Obrenovac.

Tom prilikom, Dragana se na jedvite jade javila Ceci, i nije želela da ima komunikaciju sa njom.

Na Instagramu se može pronaći fotografija na kojoj su Ceca i Dragana u jednom restoranu, a društvo im je pravila koleginica Snežana Babić Sneki.

nova.rs