Glumica završila na psihijatriji: Potpuno gola lutala ulicama, pa pozvala policiju

Glumica Amanda Bajns zadržana je na psihijatrijskom odeljenju nakon što je pronađena kako se potpuno gola šeta ulicama Los Anđelesa, prenose strani mediji.

Kako je za „TMZ“ rekao očevidac, ona je u takvom izdanju mahnula jednom vozaču i rekla mu da je „prolazi psihotična epizoda“, a zatim je sama pozvala policiju.

Oni su ubrzo došli i odveli je u stanicu, a tamošnji ekspert za mentalno zdravlje joj je odredio zadržavanje na psihijatriji koje obično traje do 72 sata, ali može biti produženo ukoliko je potrebno.

U subotu je trebalo da se glumica pojavi na jednom zvaničnom događaju, ali je izostala „zbog lošeg zdravstvenog stanja. Iako nije precizirano šta je u pitanju, njen bivši verenik Majls se oglasio za medije i rekao kako ona trenutno nije ni na kakvoj terapiji.

Podsećamo, Amanda se proslavila ulogom u filmu „Ona je muško“ i emisiji „Amanda Show“. Kasnije se saznalo da boluje od bipolarnog poremećaja, a onda je starateljstvo nad njom prepušteno drugima na osam godina. Starateljstvo je ukinuto pre nepunih godinu dana, a glumica je sve vreme imala veliku podršku svojih roditelja.

nova.rs