(FOTO) Hrvatska mama je hit u Evropi: Sin postao heroj, a ljudi u neverici kako izgleda misica sa 46 godina – otkrila tajnu

Juniori Hajduka iz Splita plasirali su se u polufinalu omladinske Lige šampiona, ali je malo ko očekivao da će to dovesti do toga da se priča o jednom mami.

Junak Hajduka postao je Borna Buljan koji je u devetoj seriji penala protiv Borusije iz Dortmunda kada je zaustavio udarac Filipa Manea. Nakon toga je pogodio Ante Kavelj i odveo mlade Splićane među četiri u Evropi.

Ipak, ovo je dovelo do velike slave Buljana, a odmah su se svi setili slavne mame. Ona je postala planetarno popularna kada je 2000. godine proglašena za Mis Univerzuma u Hrvatskoj i kada je predstavljala ovu zemlju na planetarnoj smotri.

Ona je već 22 godine fitnes instruktor i trener, a retko ko može da poveruje da zaista ima 46 godina. Tako je zahvaljujući sjajno liniji uspela da zaseni i sina dan nakon istorijskog uspeha.

Renata neretko objavljuje fotografije sa malo odeće i želi da naglasi da ima savršenu liniju.

„Kao majka dvoje dece, zaposlena s tri posla dan je kratak, ali morate znati da ne uspevam sve što bih htela. Volela bih da je sve savršeno, ali nije. Prihvatila sam to i malo mi se nagomila zaostataka koje odradim kad stignem. Moj suprug je profesionalni vojnik i često odsutan. Puno mi pomažu mama i tata koji pričuvaju djecu, dočekaju sa skuvanim jelom dok ja radim. I sama volim da kuvam i da pravim jela za više dana.

Često svoja jela i recepte delim preko društvenih mreža. Iako radim i smišljam zdrave, slane i slatke recepte radim i tradicionalne zalogaje koje svi volimo kao što su sirnice (pinca), krafne, fritule. Promovišem prehranu bez vaganja namirnica. Smatram da bi trebalo da jedemo jesti većinski neprerađenu čistu hranu, spremati domaće poslastice, a sve ostalo povremeno konzumirati. Trening i aktivnost su broj jedan koji će držati sve ovo navedeno u balansu“, rekla je jednom prilikom za „Story.hr“.

Otrkila je i kako očuva savršenu figuru.

„Uz aktivan život kao trener gde ipak više treniram druge nego sebe, uz odrađene vežbe koje hvatam kroz nedelju bez plana, pokušavam da odlazim na masaže i polikliniku gde koristim novosti koje donose za održavanje tela i lica. To su anticelulitni tretmani i masaže, lipo laser, radiofrekvencija,medicinske masaže“, poručila je ona.

nova.rs