„Porše će da slupa, roleks da prokocka“: Snimak balkanske proslave punoletstva zbog kojeg društvene mreže plaču

Snimak jednog balkanskog veselja povodom proslave punoletstva objavljen na Tik-Toku obilazi region i, čini se, nema ravnodušnih. Ne zna se gde se slavlje održalo, ali vidimo da je bilo raskošno – a pred gomilom zvanica, slavljeniku roditelji uručuju poklone. Od mame je dobio roleks, od tate porše.

„Bokster. Jedan aplauz za tatu, ajmo napolje da ga vidimo, ajmo i za slavljenika. Ajmo da ga vidimo napolje, ajde da vidimo kakav je auto!“, čuje se glas voditelja.

Slavljenik roni suze radosnice, ponosni otac se smeje i briše sinu suze, a pod snimkom se nižu komentari gledalaca – svima se izgleda plače.

@anaradulovic22

Za 18i rodjendan je od mame dobio Rolex a od tate porsche-a, da li pratite “Balkanska veselja” i da li zelite vise ovakvih snimaka sa veselja?

♬ original sound – AnaRadulovic22

Nekima jer smatraju da nije primereno ovakav snimak prikazivati siromašnoj Srbiji.

Nekima jer su se setili svojih proslava 18. rođendana, ipak malo skromnijih: „Ja nisam ni slavio 18“; „Ja za 18 rox dobio 10 eura od mame i tate zajedno“; „Ja za 18 rođendan dobio ličnu kartu“, „A ja sa 18 dobio opanke i šamar da budem muško“, „Ja sam sebi finansirao 18. i dobio poziv za vojsku“, „Ja za 18 dobila šamar jer sam sakrila pare koje sam dobila“, „Ja za 18 dobio gajbu pive, bolje se proveo od njega“, „Ja dobila polovno biciklo, koje mi bijaše nakon 3 dana ukradeno“…

A nekima se plače i zbog samog slavljenika, kojem ne prognoziraju svetlu budućnost.

„Plače jer zna da će vrlo brzo poršea da slupa, a roleks na kocki da izgubi“, jedan je od malicioznih komentara. „E bravo, tako se uzgajaju Balkanci koje se mrze zbog odvratnog ponašanja“, „Nikad neće znati sam da ide kroz život kad mu sve ovako date na tacnu“…

nova.rs