петак
март, 31

Snežana Đurišić traži milion na sudu zbog sramne uvrede bivšeg takmičara „Zvezda Granda“

Predstavljena u:

Pevačica je odlučila da dokaže da je u pravu, pa je presavila tabak.

Snežana Đurišić ne krije da je bila potresena zbog sramnih optužbi učesnika „Zvezda Granda“ Dušana Vukadinovića, odnosno njegove majke Nate, koja je navela da je Snežana tražila novac od nje ne bi li Dušan prošao u sledeći krug takmičenja.

Zbog ovog skandala Snežana je najavila da će potražiti pomoć suda, i to sa punim pravom.

Ona je u tužbi navela kako su Dušan i njegova majka Nataša putem medija naneli štetu njenom ugledu s obzirom da su izneli informacije koje nisu istinite, navodi izvor za Kurir, i dodaje kako je u takozvanom odštetnom zahtevu tražila da joj njih dvoje navdono isplate milio i sto hiljada dinara.

Kada se ta suma prevede u evre, to bi iznosilo oko 9.500 evra.

Izvor navodi da, ako je uvreda izrečena putem sredstava javnog informisanja, tada kazna iznosi ok 150.000 do 450.000 dinara. Navodi se i da je Snežanin advokat u tužbi zatražio da Dušan i Nata pevačici plate po 450.000 dinara, kao i naknadu štete od 200.000 dinara, a to su maksimalne kazne po zakonu, zaključuje izvor za pomenuti medij.

Inače, Snežana Đurišić se nedavno oglasila povodom optužbi ovog kandidata, i rekla kako je u takmičenju samog sebe sabotirao, a nema sumnje da će sabotaža biti još veća kada on i njegova majka budu morali da plate Snežani gorepomenutu svotu novca.

„Dušan Vukadinović je kandidat koji je zadovoljio sve predispozicije da uđe u „Zvezde Granda“. Dalje predispozicije dale su mu mogućnost da izabere mentora. S obzirom na to da je baš čist narodnjak, hteo je Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, pa je odabrao mene. On je jako talentovan, prošao je dva kruga, ali kad je došao treći, nije došao spreman – rekla je Đurišićka i dodala: – Tada sam mu rekla ovako: „Dobićeš matrice od pesama koje si sam odabrao i molim te, spremi se, sutra se takmičiš.“ Sutradan na probi nije to uradio. Pitala sam ga koji je razlog. A on je rekao: „Pa oni su mi poslali ovakvu matricu.“ Rekla sam mu to ne sme da priča, jer to nije tako. Drugim rečima, pokušao je da sabotira. Zato i postoje probe, da pevač kaže: ‘Ne čujem sebe dok pevam.’“, izjavila je Snežana nedavno za Kurir.

nova.rs

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Potpisan Memorandum o razumevanju između vlade dve zemlje o...

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić i ministar unutrašnjih poslova Republike Severne Makedonije Oliver Spasovski potpisali...

Brnabić: Sve bolji politički i ekonomski odnosi Srbije i...

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su ekonomski i politički odnosi Srbije i...

Srbija i Severna Makedonija potpisale tri dokumenta o saradnji

Uprisustvu predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i premijera Severne Makedonije Dimitra Kovačevskog, danas su u Beogradu...

Privrednici iz dijaspore zainteresovani za ulaganje u Srbiju

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s...

Cena dizela naredne nedelje niža za tri dinara

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, u skladu sa članom...

Gojković čestitala Zoranu Kneževiću na izboru za predsednika SANU

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture Maja Gojković uputila je danas čestitku novoizabranom predsedniku Srpske akademije...
FB