FOTO-Ovaj frajer je unuk legendarnog Gidre: Bavi se javnim poslom i mnoge žene lude za njim

Jednom prilikom je otvoreno govorio o svom slavnom dedi.

Glumac Dragomir Bojanić Gidra odigrao je brojne uloge u našim kultnim filmovima i serijama, a najzapaženija je svakako uloga Žike Pavlovića u „Žikinoj dinastiji“.

Poznato je da je bio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić sa kojom je dobio ćerku Jelenu, a za Gidru je veoma bio vezan i unuk njegovog rođenog brata Milomira, Jovan Stojanović.

Iako je bio mali kada je Gidra preminuo, jednom prilikom je rekao da se odlično seća svog dede Dragomira.

„Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog“, rekao je svojevremeno Jovan domaćim medijima.

Tom prilikom je istakao i da nema istine u pričama da je Gidra bio neveran svojoj supruzi Ljiljani.

„Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina“, istakao je Stojanović.

Jovan se, inače, bavi manekenstvom i radio je kampanje za poznate brendove, učestvovao na revijama, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

Oženjen je šminkerkom Majom sa kojom ima sina Alekseja, a svojim šarmom osvojio je srca brojnih žena koje ga prate na društvenim mrežama.

nova.rs