Putinova ćerka Katerina sa Zelenskim ima dete ?!

Katerina Vladimirovna Tihonova kći Vladimira Putina je navodno u vezi s Igorom Zelenskim, baletanom i rediteljem koji je donedavno vodio Bavarski državni balet. Informaciju su potvrdili izvori ruske nezavisne novinske kuće „IStories“ i nemačkog „Der Spiegela“.

Zajedno imaju i ćerku?

Izvori tvrde da je Katerina redovno putovala u Minhen da bi bila s a baletanom, a do ove godine je navodno tamo i živela sa njim. „IStories “ tvrdnje potkrepljuje dokumentima koji dokazuju letove na kojima su bili Tihonova, Zelenski, dete, dadilje i telohranitelji. Od 2017. do 2019. godine takvih je letova navodno bilo više od 50.

Dokumenti su bili u mailovima Putinove sigurnosne službe, ali i Katerininog ličnog telohranitelja, piše „IStories“. Dete koje se spominje u dokumentima navodno je dete koje je Katerina dobila upravo u vezi sa baletanom. Devojčica u imenu ima Igorevna.

Igor Zelenskij, koji je rođen kao Rus gruzijskih korena i za kojeg se ne veruje da je u rodu sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim, napustio je Bavarski državni balet prošlog meseca, nakon što je odbio da osudi rat u Ukrajini.

Izvor: Moscowtimes

Foto: staatsoper.de