недеља
март, 26

Uručeni ključevi novih stanova pripadnicima snaga bezbednosti u Novom Sadu

Predstavljena u:

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin svečano je danas uručio ključeve novih stanova pripadnicima snaga bezbednosti u Novom Sadu, poručivši da država izuzetno poštuje svakog ko čuva njen mir i stabilnost.

Vulin je, podsetivši na to da je ovaj program pokrenut na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, istakao da naša zemlja može da računa na svakog pripadnika službi bezbednosti u najtežim vremenima.

Ovo je samo jedan od načina da im država pokaže da i oni mogu da računaju na nju, da će njihove porodice biti zbrinute i sigurne i da će moći uvek da se posvete onome što iskreno vole – čuvanju svoje zemlje i naroda, naglasio je Vulin.

On je dodao da je ponosan na to što je deo Vlade koja je radila na tome i što vidi da je ono što je nekad bio samo daleki, magloviti san kome su se često smejali, u koga su često sumnjali, postao java, koja čini da život bude bolji, da dece bude više, da porodice budu srećnije.

To je smisao svakog života i to je mera uspeha svake vlade, poručio je ministar.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je pripadnicima snaga bezbednosti na useljenju u nove stanove i najavio da će zbog velikog interesovanja biti nastavljena izgradnja stanova u Novom Sadu.

On je naveo da su ovde izgrađena 1.972 stana za pripadnike Vojske, policije, Bezbednosno-informativne agencije, pravosudne straže, za ljude čiji su najbliži srodnici dali život za otadžbinu i ljude koji su vojni invalidi i koji su, plativši najskuplju cenu, zadužili otadžbinu da im se bar na jedan način oduži.

izvor> VLADA

foto> VLADA

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Jovana (22) studira arhitekturu i vozi kamion, a kada...

Umesto da se igra sa lutkicama kao i njene vršnjakinje, Jovana Mitrović (22) iz Beograda je kao...

(FOTO) Carinici otvorili haubu automobila i ugledali ženu sakrivenu...

Neverovatna scena sinoć na Gradini: Carinici otvorili haubu automobila i ugledali ženu sakrivenu između motora i hladnjaka!? ...

VIDEO Blam najprovokativnije voditeljke: Pala usred emisije, videlo se...

Zasigurno najprovokativnija, a za mnoge i najlepša voditeljka doživela je blam karijere. Ipak, i tada je uspela...

Danas živi u luksuzu i jedna je od naših...

Ovo je iznenadilo mnoge. Pevačica Jana Todorović jedna je od najtraženijih na brojnim privatnim veseljima, a mnogi je...

Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađeno više od 950 gr...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su S. B. (1995) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje...

(VIDEO)Đorđe Đoković u suzama, mama Dijana ga teši: Noletovog...

Emotivni dani za porodicu Đoković. Saška i Đorđe Đoković pre nekoliko dana su postali roditelji dečaka Aleksandra, a...
FB