среда
март, 29

Muk na Cetinju posle nezapamćene tragedije 

Predstavljena u:

„To su traume koja će ostati. Niko te ljude ne može vratiti, ni tu decu. Još uvek je nestvarno, nismo svesni svih posledica“, kaže Mladen Zadrima, jedan od svedoka nezapamćene tragedije u Crnoj Gori u kojoj je Vuk Borilović ubio 10 osoba, pise euronews.rs.

Vuk Borilović pucao je prvo na svoje podstanare, a potom i na komšije. U napadu je stradalo dvoje dece, a napadač je ubijen tokom obračuna nakon ubilačkog pohoda. Prema dosadašnjim informacijama, a koje je iznela i dežurna tužiteljka, moguće je da je njega usmrtio jedan od sugrađana.

Svedoci pucnjave na Cetinju, kao i građani tog grada, nakon ovog nemilog događaja vidno su potreseni i u šoku, a teško im je da govore o ovom slučaju.

„Igrom slučaja sam bio tu i video to što sam video. Nemoguče je o tome pričati, to su traume koje će ostati. Još uvek je nestvarno, nismo svesni svih posledica. Mogu da zamislim kakav je bol porodice, čitavog grada“, kazao je svedok Zadrima.

Jedan od ljudi koji su takođe prisustvovali tragičnom događaju kazao je za RTCG da je u napadu ubijen sin njegovog brata, te da nije mogao da veruje da se to može desiti na Cetinju.

„Ne znam čemu ovo vodi, čemu je ovo slutilo. Vidite građane, ne mogu da veruju. To je velika muka što se desilo“, rekao je on.

Tekst citajte na> euronews.rs.

foto> euronews.rs.

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

U pritvoru osumnjičeni za krijumčarenje ljudi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, zajedno sa Regionalnim centrom granične policije prema Bugarskoj, uhapsili su A....

Šapić: Gradonačelnik sam svih Beograđana a ne raznih interesnih...

Sve odluke koje Gradska uprava Grada Beograda donosi namenjene su isključivo poboljšanju kvalteta života građana. Bilo je...

Inovativni lek protiv multiple skleroze dostupan i pacijentima u...

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić obišla je danas, zajedno sa predstavnicima Vlade i diplomatskim korom, farmaceutsku...

Tragedija u Srbiji: Učenik skočio kroz prozor tokom časa

Užasna tragedija se dogodila u Kačarevu, Srbija. Učenik osmog razreda S. F. poginuo je kada je skočio kroz...

SAZNAJEMO Devojčica (8) koju je otac monstrum godinama držao...

Devojčica (8), koju je otac Uroš Pašajlić (37) godinama držao zatočenu u stanu u Mirijevu, trenutno se...

(VIDEO) Otimačina i tuča za jeftine ćevape u Lidlu

Ljubitelji ćevapa napravili su haos u više Lidlovih maloprodajnih objekata po Srbiji, boreći se da dođu do...
FB