Muk na Cetinju posle nezapamćene tragedije 

„To su traume koja će ostati. Niko te ljude ne može vratiti, ni tu decu. Još uvek je nestvarno, nismo svesni svih posledica“, kaže Mladen Zadrima, jedan od svedoka nezapamćene tragedije u Crnoj Gori u kojoj je Vuk Borilović ubio 10 osoba, pise euronews.rs.

Vuk Borilović pucao je prvo na svoje podstanare, a potom i na komšije. U napadu je stradalo dvoje dece, a napadač je ubijen tokom obračuna nakon ubilačkog pohoda. Prema dosadašnjim informacijama, a koje je iznela i dežurna tužiteljka, moguće je da je njega usmrtio jedan od sugrađana.

Svedoci pucnjave na Cetinju, kao i građani tog grada, nakon ovog nemilog događaja vidno su potreseni i u šoku, a teško im je da govore o ovom slučaju.

„Igrom slučaja sam bio tu i video to što sam video. Nemoguče je o tome pričati, to su traume koje će ostati. Još uvek je nestvarno, nismo svesni svih posledica. Mogu da zamislim kakav je bol porodice, čitavog grada“, kazao je svedok Zadrima.

Jedan od ljudi koji su takođe prisustvovali tragičnom događaju kazao je za RTCG da je u napadu ubijen sin njegovog brata, te da nije mogao da veruje da se to može desiti na Cetinju.

„Ne znam čemu ovo vodi, čemu je ovo slutilo. Vidite građane, ne mogu da veruju. To je velika muka što se desilo“, rekao je on.

Tekst citajte na> euronews.rs.

foto> euronews.rs.