Ima samo 12 godina i postala je najmađa mama u Britaniji

Prepričavati tako traumatičan život kakav je imala ova devojčica zaista je poražavajuće, ali i ohrabrujuće na neki način. Jer, posle svega što su joj uradili najbliži, ona je smogla snage da oprosti i fokusira se samo i isključivo na svoje dete.

Kako prenose mediji, Tresa Midlton iz Engleske  je odrasla sa majkom koja je bila beskućnica  pa je ova devojčica bila prinuđena da ostane u sirotištu. Nakon toga dobila je novi dom u Andaleu u Škotskoj, gde je živela sa bratom.

– Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam da pijem, drogiram se i družim sa starijim osobama – ispričala je  svojevremeno Tresa, pise espreso.co.rs.

Nažalost, to nije bilo sve. Terezi se dogodilo nešto mnogo gore od droge.

Na njenom telu počele su da se primećuju promene, a jedan porodični prijatelj je posumnjao da je trudna. Uradili su test i bio je pozitivan.

Uprkos svemu, ona je želela da rodi dete! Silovanje nije pominjala nikome, a nakon  dve godine, kada je dete dato na usvajanje, DNK testom je utvrđeno da je otac Tresin rođeni brat koji je potom osuđen na četiri godine zatvora, zbog silovanja.

Ova nesrećna devojka danas ima samo jednu želju.

– Nadam se da ću jednog dana uspeti da povratim svoju ćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene- izjavila je Tresa.

Izvorespreso.co.rs

foto> PRTSC YOUTUBE