(FOTO) Rekla je sinu da je slika, ali se ne vidi stomak

Napraviti što bolju fotografiju s mora i priložiti je kao dokaz na društvene mreže postalo je apsolutni imperativ poslednjih godina. Onaj ko to ne obavi, kao i da nije bio na letovanju, pise luftika.rs.

Da frizura bude na mestu, ugao što bolji, osvetljenje što pogodnije, a linija takva da prikriva glavne nedostatke – ovako bi otprilike mogao da glasi spisak osnovnih uslova za savršenu sliku sa plaže. I dok mlađa populacija na ovu listu dodaje još nekoliko detalja, za one malo starije nekada je dovoljno da bude ispunjen samo jedan zahtev: da se ne vidi stomak.

Bar je tako svom sinu rekla jedna gospođa koja je otišla na letovanje u Grčku i odatle htela da ponese lepu uspomenu i verovatno nije ni pretpostavljala da će izazvati veliku pažnju na društvenim mrežama.

– Rekla sam sinu da me uslika, ali da mi se stomak ne vidi…A on poslušan, ljubi ga majka – napisala je ona u opisu fotografije na kojoj se vidi kako sedi na šetalištu dok je njen stomak jednostavno prekriven – kažiprstom njenog sina koji je slika.

slika s letovanja

izvor> luftika.rs

foto> luftika.rs

foto> unsplash.com