петак
март, 31

Konstantna obuka rečnih diverzanata bataljona „Grifoni“

Predstavljena u:

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike 82. čete rečnih diverzanata bataljona „Grifoni“ 72. brigade za specijalne operacije na ronilačkoj obuci u rejonu prevodnice Kajtasovo.

Specijalci-ronioci u Kajtasovu trenuto uvežbavaju ronjenje sa aparatima otvorenog i zatvorenog kruga disanja, kao i desantiranje u vodu iz gumenih čamaca.

Stefanović je istakao da su naši specijalci posvetili svoje živote svakodnevnoj obuci, pri čemu je izrazio zadovoljstvo zbog toga što imaju savremenu opremu kao i najopremljenije armije sveta.

Potpredsednik Vlade je naglasio da je danas imao prilike da se uveri u to da pripadnici ovog bataljona mogu da izvrše svaki zadatak koji se pred njih stavi.

Hvala im još jednom na tom ogromnom trudu i radu, a na nama je da nastavimo da investiramo i u njihovu opremu, čamce, ronilačka odela, ali i sve ono što im treba da bi svaki svoj zadatak mogli da završe na takav način da Srbija uvek bude bezbedna za sve svoje građane, rekao je on.

izvor> mod.gov.rs

foto>  mod.gov.rs

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Potpisan Memorandum o razumevanju između vlade dve zemlje o...

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić i ministar unutrašnjih poslova Republike Severne Makedonije Oliver Spasovski potpisali...

Brnabić: Sve bolji politički i ekonomski odnosi Srbije i...

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su ekonomski i politički odnosi Srbije i...

Srbija i Severna Makedonija potpisale tri dokumenta o saradnji

Uprisustvu predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i premijera Severne Makedonije Dimitra Kovačevskog, danas su u Beogradu...

Privrednici iz dijaspore zainteresovani za ulaganje u Srbiju

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s...

Cena dizela naredne nedelje niža za tri dinara

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, u skladu sa članom...

Gojković čestitala Zoranu Kneževiću na izboru za predsednika SANU

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture Maja Gojković uputila je danas čestitku novoizabranom predsedniku Srpske akademije...
FB