среда
март, 29

Srpska policija ima najbolje strelce na svetu

Predstavljena u:

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je večeras čestitke vatrogascu Bošku Borenoviću povodom osvojene zlatne medalje u džudou i srpskim strelcima povodom osvojene zlatne medalje u ekipnom takmičenju, na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu.

„Našem pripadniku Sportske jedinice, vatrogascu-spasiocu Borenoviću čestitam osvojenu zlatnu medalju na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu.

U izuzetno oštroj konkurenciji, kroz četiri teške borbe, pokazali ste svetu svu snagu, motivisanost i požrtvovanost koju poseduje srpski policajac i vatrogasac.

Izražavam iskrene čestitke Ljubiši, Snežani, Aleksandru i Draganu povodom osvajanja zlatne medalje u streljaštvu u ekipnom takmičenju. Strelcu Ljubiši Momčiloviću čestitam još jedno osvojeno zlato u kategoriji „senior“.

Srpska policija ima najbolje strelce na svetu, ali isto tako ima i najbolji streljački tim na svetu. Srbija i Ministarstvo unutrašnjih poslova su ponosni na vas“, navodi se u čestitki.

Pripadnik Sportske jedinice i Sektora za vanredne situacije Boško Borenović osvojio je danas zlatnu medalju u džudou, pobedivši u četiri borbe predstavnike policija iz Holandije, Mongolije i Austrije.

Pripadnici Sportske jedinice, strelci Ljubiša Momčilović, Snežana Momčilović, Aleksandar Maričić i Dragan Ćaćić osvojili su zlatnu medalju u ekipnom takmičenju.

Strelac Ljubiša Momčilović osvojio je zlatnu medalju i u kategoriji „Senior“.

izvor> Vlada

foto> MUP

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

SAZNAJEMO Devojčica (8) koju je otac monstrum godinama držao...

Devojčica (8), koju je otac Uroš Pašajlić (37) godinama držao zatočenu u stanu u Mirijevu, trenutno se...

(VIDEO) Otimačina i tuča za jeftine ćevape u Lidlu

Ljubitelji ćevapa napravili su haos u više Lidlovih maloprodajnih objekata po Srbiji, boreći se da dođu do...

Pomoć Srbije Ukrajini u elektro-energetskoj opremi

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je prilikom ispraćanja za Ukrajinu kamiona sa elektro-energetskom opremom iz...

Nastavak pritisaka i progona srpskog naroda na Kosmetu

Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije naglasila je da je jučerašnje hapšenje bivšeg srpskog policajca...

„U ISLAMU SAM 4 GODINE, OVO MI JE ČETVRTI...

Dejan Dragojević tokom braka sa Dalilom Dragojević navodno je promenio veru i prešao u islam, a o...

Superjahta zadaje domaći zadatak: Ovo je „olujna ptica“ na...

Turski dizajner jahti, Aras Kazar, predstavio je najnoviji koncept super-jahte u njegovom dizajnerskom portofoliju. Nazvana "Wakíŋyaŋ", po...
FB