уторак
март, 21

Horor letovanje u Kušadasiju zbog agencije iz Beograda

Predstavljena u:

Tvit sa letovanja u Kušadasiju razjario je srpski Tviter i otkrio more prevara kojim se poznata beogradska agencija služi kako bi namamila naivne roditelje i decu, a ona kasnije doživljavaju noćne more i spavaju u sobama koje se ne viđaju ni u horor filmovima.

Petar K. iz Beograda objavio je na svom Tviteru niz fotografija iz jednog apartmana u Kušadasiju koje mu je poslala sestra. Uslovi ne zadovoljavaju ni najminimalnije potrebe, a njegov tvit pokrenuo je lavinu žalbi na račun turističke agencije za mlade „Go2 Travelling“.

– Evo šta dobijete kad preko Go2 uplatite letovanje, ko veli mi smo mladi nećemo ni biti u smeštaju. 280 evra čiste komocije! Još 15 evra zbog poskupljenja goriva jer autobusi sad idu na raketni pogon – napisao je Petar u sojoj objavi.

Naime, Petar tvrdi da agencija „namami“ mlade koji do samog polaska ne znaju gde će biti smešteni, a onda za solidnu cifru dobiju smeštaj gde moraju da se mole da se ne zaraze.

– Do poslednjeg momenta ne znate gde ćete biti smešteni i onda kad dođete saznate da za iste pare jedna grupa bude u finom hotelu sa bazenom a drugi gledaju da se ne zaraze. Ne znate koji hotel ćete dobiti jer piše samo dve ili tri zvezdice – piše u tvitu mladog Beograđanina.

On dodaje da je u pitanju letovanje za mlade gde roditelji puste svoju decu u nadi da će imati neku sigurnost da ih neko čuva. To se uglavnom završi tako što su svi vodiči uglavnom pijani i niko ne pazi na decu.

Tekst citajte na>  Blic

foto> PRTSC Twitter

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Albanac iz Švedske je jedan veliki car: Spasio život...

Juče je u regionu odjeknula vest da je 62-godišnja K. K. iz Podgorice skočila sa mosta Blaža...

Za izlet od 8 sati 5.000 dinara: Nove bezobrazne...

"Kada je u onlajn grupu na viberu stigla poruka od vaspitačice o ponudama za izlet u aprilu,...

Osumnjičeni da su provalili u firmu i ukrali novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu i Kruševcu, zajedničkim radom, identifikovali su i uhapsili P. A. (1978)...

BIO 4 kampus okupiće ključne naučne i obrazovne institucije

Ministarka za nauku, inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije Jelena Begović predstavila je danas, gostujući...

Saradnja u oblasti filma doprinosi razvoju kulturnih odnosa sa...

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture Maja Gojković i potpredsednik Saveta ministara i ministar spoljnih poslova...

Unapređenje ukupnih ekonomskih odnosa sa Italijom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa potpredsednikom Saveta ministara i ministrom spoljnih poslova i međunarodne...
FB