(FOTO) Pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama uhapsili tri osobe osumnjičene za nedozvoljen promet i skladištenje robe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama, u saradnji sa Osnovniim javnim tužilaštvom u Smederevu, u nastavku sprovođenja pojačanih aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja akciznih proizvoda, pronašli su oko 1.350 litara nafte, kao i 15.000 paklica cigareta i 576 kilograma rezanog duvana, sa mašinama za preradu i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe.

Policijski službenici Jedinice za bezbednost na rekama, koja je nedavno formirana po nalogu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, pretresom kombi vozila kojim je upravljao N.R. (1989), pronašli su oko 600 litara nafte.

Daljim radom, pretresom prostorija koje koristi osumnjičeni N.R., zajedno sa D.R. (1963), i D.N. (1977), pronađeno je još oko 750 litara nafte, kao i cigarete i rezani duvan sa mašinama za preradu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

izvor> MUP

foto> MUP