Srbin večerao sa porodicom kad na njih pao paraglajder – “Pali su na mene i „zaradio“ sam jak udarac koji mi je slomio nos“

Bizarna nezgoda dogodila se švajcarskom državljaninu srpskog porekla Goranu Nikoliću (43) dok je sa porodicom boravio na odmoru u Grčkoj. On je sa suprugom i dvoje dece bio na večeri, kada ga su na njega pali – paraglajderisti!

Nikolići, koji žive u Didingenu u Švajcarskoj, prošlog četvrtka su spokojno sedeli u restoranu i večerali na ostrvu Lefkada u Jonskom moru, piše „Blik“.

Goran je u jednom momentu video senku sa leve strane, okrenuo se, a onda je usledio nesvakidašnji udarac.

„Pali su na mene i „zaradio“ sam jak udarac koji mi je slomio nos. Ne mogu da kažem da li me je udario turista, instruktor koji je bio iza njega ili neki deo padobrana jer se sve odigralo tako brzo“, napomenuo je.

Goran je nakon nekoliko sekundi ostao bez svesti. Tada je nastala prava drama.

„Moja žena je vrištala i plakala. I nju su zakačili, ali samo malo po obrazu“, dodao je Nikolić.

„Sreća je da su udarili mene, a ne moju decu. Mogli su da ih povrede ili čak ubiju“, objasnio je Nikolić i apelovalo na turiste da budu oprezni.

Završio u bolnici

„Blik“ piše da je hteo da ispriča policiji šta se dogodilo, ali umesto toga morao je da ode u bolnicu.

„Tek kada je moja žena kontaktirala sa švajcarskom ambasadom, sve je počelo brže da se odvija. Policija me je tada izvestila o nesreći“, kazao je Goran i zahvalio švajcarskoj ambasadi na brzoj reakciji.

izvor> „Blik“

foto> bilder.4ever.eu|