петак
март, 31

Probudila se posle dve godine u komi. Odmah je rekla: Brat me je napao

Amerikanka koja je bila žrtva nasilnog napada probudila se iz dvogodišnje kome i identifikovala svog brata kao napadača, prenose lokalni mediji.

Vanda Palmer (51) pretučena je i ostavljena da umre u svom domu u Kotidžvilu u Zapadnoj Virdžiniji u junu 2020. Policija ju je pronašla u lokvi krvi, a bila je tako divljački napadnuta da su vlasti mislile da je mrtva.

„Kada smo stigli tamo, mislili smo da je mrtva“, rekao je šerif Džeksona Ros Melendžer za MetroNevs, dodajući da istražitelji nemaju tragove.

„Nije bilo očevidaca, niko nije živeo u kući, nema snimaka sa nadzora, nema podataka sa mobilnog telefona. Praktično nije bilo šta da se nastavi“, dodao je on.

Dve godine kasnije, međutim, Palmer se probudila iz kome, i uprkos oštećenju mozga od napada, mogla je da govori dovoljno da identifikuje svog brata Dejvida Palmera kao navodnog napadača.

Dejvid Palmer je kasnije uhapšen i optužen za pokušaj ubistva i zlonamerno ranjavanje, za koje se veruje da su počinjeni mačetom ili sekirom.

News1.rs / agencija Hina

Foto: instagram

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Potpisan Memorandum o razumevanju između vlade dve zemlje o...

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić i ministar unutrašnjih poslova Republike Severne Makedonije Oliver Spasovski potpisali...

Brnabić: Sve bolji politički i ekonomski odnosi Srbije i...

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su ekonomski i politički odnosi Srbije i...

Srbija i Severna Makedonija potpisale tri dokumenta o saradnji

Uprisustvu predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i premijera Severne Makedonije Dimitra Kovačevskog, danas su u Beogradu...

Privrednici iz dijaspore zainteresovani za ulaganje u Srbiju

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s...

Cena dizela naredne nedelje niža za tri dinara

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, u skladu sa članom...

Gojković čestitala Zoranu Kneževiću na izboru za predsednika SANU

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture Maja Gojković uputila je danas čestitku novoizabranom predsedniku Srpske akademije...
FB