петак
март, 31

Da li je Donald prevario i kakav je bio njihov brak kada su bili u Beloj kući?

Bivša portparolka Bele kuće odlučila je da sa svetom podeli ono što je videla i čula dok je radila sa Trampovim. I zemljotres dolazi!

Tokom predsedničke kampanje, ali i nakon što je postao 45. predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp se suočio sa brojnim optužbama za neverstvo i seksizam. Čini se da ni nakon Trampovog odlaska iz Bele kuće priče o njegovom nedoličnom ponašanju neće prestati.

Stefani Grišam, bivša portparolka Bele kuće i šefica kabineta bivše prve dame Amerike Melanije Tramp, uskoro će objaviti knjigu Sada ću ti postavljati pitanja, u kojoj iznosi brojne javnosti nepoznate detalje o bivši predsednik i njegova supruga.

Ona između ostalog tvrdi da je Donald Tramp bio opsednut neimenovanom ženom koja je radila u njegovom timu za odnose sa medijima. Navodno je u svakom trenutku morao da zna gde se ona nalazi, rekao je da je „želeo da je vidi otpozadi” i tražio da ga uvedu u kabinu predsedničkog aviona Air Force One.

Po svemu sudeći, njegova supruga Melanija je bila svesna svega, a nakon što je porno zvezda Stormi Danijels javno progovorila o odnosima sa Trampom u danima nakon što je Melanija rodila sina Barona, tadašnja prva dama javno podržana, „kažnjena iza kulisa” .

Grišam piše i da je tada doživela profesionalnu noćnu moru: Tramp ju je pozvao da opiše kako tačno izgleda njegov penis, pošto je Stormi Danijels tvrdila da je njegov penis podseća na „pečurku iz Super Marija“ i da ne može da hvali sa malo dužine.

Donald Tramp navodno kipi od besa zbog predstojećeg objavljivanja knjige i rekao je za Si-En-En da je Grišama „plaćen od radikalne levičarske izdavačke kuće da govori ružne i neistinite stvari o njemu“.

News1.rs / Glossy

Foto: FB Melania Trump

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Cena dizela naredne nedelje niža za tri dinara

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, u skladu sa članom...

Gojković čestitala Zoranu Kneževiću na izboru za predsednika SANU

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture Maja Gojković uputila je danas čestitku novoizabranom predsedniku Srpske akademije...

Brnabić svečano dočekala premijera Severne Makedonije

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić upriličila je danas svečani doček za premijera Severne Makedonije Dimitra Kovačevskog,...

(FOTO) Uhapšen osumnjičeni za krijumčarenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije i Uprave granične policije, u saradnji sa...

Horor u Zrenjaninu: Tela muža i žene pronađena u...

Dva tela u fazi raspadanja pronađena su sinoć u Zrenjaninu, a prema prvim informacijama sumnja se da...

Mini venčanica Ruskinje Maine koja se udala u Srbiji...

Svaka žena na dan svog venčanja želi da izgleda i da se oseća posebno, a venčanica je...
FB