Foto: FB Melania Trump

Da li je Donald prevario i kakav je bio njihov brak kada su bili u Beloj kući?

Bivša portparolka Bele kuće odlučila je da sa svetom podeli ono što je videla i čula dok je radila sa Trampovim. I zemljotres dolazi!

Tokom predsedničke kampanje, ali i nakon što je postao 45. predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp se suočio sa brojnim optužbama za neverstvo i seksizam. Čini se da ni nakon Trampovog odlaska iz Bele kuće priče o njegovom nedoličnom ponašanju neće prestati.

Stefani Grišam, bivša portparolka Bele kuće i šefica kabineta bivše prve dame Amerike Melanije Tramp, uskoro će objaviti knjigu Sada ću ti postavljati pitanja, u kojoj iznosi brojne javnosti nepoznate detalje o bivši predsednik i njegova supruga.

Ona između ostalog tvrdi da je Donald Tramp bio opsednut neimenovanom ženom koja je radila u njegovom timu za odnose sa medijima. Navodno je u svakom trenutku morao da zna gde se ona nalazi, rekao je da je „želeo da je vidi otpozadi” i tražio da ga uvedu u kabinu predsedničkog aviona Air Force One.

Po svemu sudeći, njegova supruga Melanija je bila svesna svega, a nakon što je porno zvezda Stormi Danijels javno progovorila o odnosima sa Trampom u danima nakon što je Melanija rodila sina Barona, tadašnja prva dama javno podržana, „kažnjena iza kulisa” .

Grišam piše i da je tada doživela profesionalnu noćnu moru: Tramp ju je pozvao da opiše kako tačno izgleda njegov penis, pošto je Stormi Danijels tvrdila da je njegov penis podseća na „pečurku iz Super Marija“ i da ne može da hvali sa malo dužine.

Donald Tramp navodno kipi od besa zbog predstojećeg objavljivanja knjige i rekao je za Si-En-En da je Grišama „plaćen od radikalne levičarske izdavačke kuće da govori ružne i neistinite stvari o njemu“.

News1.rs / Glossy

Foto: FB Melania Trump