уторак
март, 21

Policija će učiniti sve da Egzit protekne u najboljem redu

Predstavljena u:

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Petrovaradinsku tvrđavu i prostor na kome će se održati muzički festival Egzit i poručio da će pripadnici policije učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler i konzument droge biti strogo kažnjen.

Rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova i članovi Operativnog štaba referisali su Vulinu o preduzetim merama i stanju bezbednosti uoči početka festivala.

Vulin je rekao da će pripadnici MUP-a iz različitih organizacionih jedinica koordinisanim i marljivim radom, kao i prošle godine, učiniti sve da posetioci muzičkog festivala Egzit budu sigurni, ali i da se svakodnevni način života Novosađana zaštiti.

Mi za četiri dana trajanja Egzit festivala očekujemo prisustvo preko 200 hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva i veliki broj pripadnika policije angažovan je na obezbeđenju prostora na kome se Egzit održava, ali su pripadnici policije i 24 časa angažovani na obezbeđenju kampa na Štrandu, naglasio je Vulin.

On je dodao da je posebna pažnja posvećena aktivnostima protivdiverzione zaštite, pri čemu će se preventivni protivdiverzioni pregledi vršiti svakodnevno.

Ministar je dodao da će za vreme trajanja Egzita biti angažovani i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Novi Sad, a posebno prilikom održavanja vatrometa.

izvor> Vlada

foto> Vlada

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Za izlet od 8 sati 5.000 dinara: Nove bezobrazne...

"Kada je u onlajn grupu na viberu stigla poruka od vaspitačice o ponudama za izlet u aprilu,...

Osumnjičeni da su provalili u firmu i ukrali novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu i Kruševcu, zajedničkim radom, identifikovali su i uhapsili P. A. (1978)...

BIO 4 kampus okupiće ključne naučne i obrazovne institucije

Ministarka za nauku, inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije Jelena Begović predstavila je danas, gostujući...

Saradnja u oblasti filma doprinosi razvoju kulturnih odnosa sa...

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture Maja Gojković i potpredsednik Saveta ministara i ministar spoljnih poslova...

Unapređenje ukupnih ekonomskih odnosa sa Italijom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa potpredsednikom Saveta ministara i ministrom spoljnih poslova i međunarodne...

FOTO-„Godinama me proziva na ružan i perfidan način“: Ceca...

Dragana Mirković i Ceca Ražnatović već izvesno vreme su u estradnom ratu, koji je svoju kulminaciju imao...
FB