среда
март, 29

(FOTO) Akcija pojačane kontrole plovila za sport i rekreaciju

Predstavljena u:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama, u saradnji sa Inspekcijom bezbednosti plovidbe, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, sproveli su danas akciju pojačane kontrole plovila za sport i rekreaciju takozvanih malih nautičara u cilju podizanja nivoa bezbednosti na rekama.

Pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama su tokom akcije pojačane kontrole plovila na rekama preduzimali sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i podnosili prijave za neregistrovana plovila, kao i za druge uočene prekršaje.

Akcija pojačane kontrole plovila za sport i rekreaciju sprovedena je na reci Savi od Ušća do zone Ade Međice, a pojačane kontrole plovila na rekama biće sprovođene tokom čitave letnje sezone.

Pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama još jednom apeluju na sve vlasnike plovila, posebno malih nautičara, da koriste registrovana plovila, tehnički ispravna, da poseduju adekvatne dozvole za upravljanje plovilom, da poštuju sve propise i ograničenja brzine, kao i da ne upravljaju plovilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Jedinica za bezbednost na rekama Ministarstva unutrašnjih poslova osnovana je po naredbi ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

izvor> MUP

foto> MUP

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

SAZNAJEMO Devojčica (8) koju je otac monstrum godinama držao...

Devojčica (8), koju je otac Uroš Pašajlić (37) godinama držao zatočenu u stanu u Mirijevu, trenutno se...

(VIDEO) Otimačina i tuča za jeftine ćevape u Lidlu

Ljubitelji ćevapa napravili su haos u više Lidlovih maloprodajnih objekata po Srbiji, boreći se da dođu do...

Pomoć Srbije Ukrajini u elektro-energetskoj opremi

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je prilikom ispraćanja za Ukrajinu kamiona sa elektro-energetskom opremom iz...

Nastavak pritisaka i progona srpskog naroda na Kosmetu

Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije naglasila je da je jučerašnje hapšenje bivšeg srpskog policajca...

„U ISLAMU SAM 4 GODINE, OVO MI JE ČETVRTI...

Dejan Dragojević tokom braka sa Dalilom Dragojević navodno je promenio veru i prešao u islam, a o...

Superjahta zadaje domaći zadatak: Ovo je „olujna ptica“ na...

Turski dizajner jahti, Aras Kazar, predstavio je najnoviji koncept super-jahte u njegovom dizajnerskom portofoliju. Nazvana "Wakíŋyaŋ", po...
FB