четвртак
март, 30

Kako je Leskovački roštilj sprečio izgradnju fasade kuće u Ohridu

Suzana Sulejman iz Ohrida otvoreno kaže da ima problem sa vlasnikom montažno-demontažnog objekta u ul. Vančo Nikoleski, gde radi objekat Leskovački roštilj.

Suzana kaže da su na njenom zemljištu sagradili novu kuću na osnovu uredne građevinsko-tehničke dokumentacije, ostalo je da se završi fasada, što, nažalost, ne može da se uradi jer, kako tvrdi, iz dimnjaka izlaze „masne čestice”. neposredno lociranog montažno-demontažnog objekta u kome se obavlja ugostiteljska delatnost sa pripremanjem hrane i roštiljem. Tvrdi da čim se roštilj upali, vazduh oko njene nove kuće puni se dimom za koji tvrdi da sadrži lepljive masne čestice koje se lepe za njenu fasadu.

Foto: News1.rs

Ona kaže da je u početku bila uvređena što nije „našla zajednički jezik” sa vlasnicima leskovačkog roštilja, ali je posle ovog neuspeha pravdu počela da traži u ministarstvima i svim nadležnim institucijama.

Dakle, da bi se problem rešio, prvo treba da deluje i odlučuje Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Severne Makedonije. Prvo pismo njima od Sulejmana poslato je 8. marta 2022. godine.

Institucije za sada ćute, a porodica Sulejman su poremećeni svi planovi, projekat fasade zgrade je poslednji sa visokim materijalnim troškovima, a uskoro će nova fasada biti uništena – oštećena – tvrdi Suzana Sulejman.

News1.rs

Foto: News1.rs

pronađite nas na

NAJNOVIE VESTI

povezani članci

Vlada usvojila više zakonskih predloga i odluka

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima...

Nastavak jačanja kapaciteta Vojske Srbije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević započeo je danas obilazak Raškog upravnog okruga posetom...

CECA HELIKOPTEROM DOLAZI U NIŠ Otkrivamo detalje spektakla koji...

Najveća balkanska zvezda zakazala je koncert na otvorenom, a pripreme, kao i prodaja karata uveliko su u...

Đoković će igrati na US Openu, nema više prepreka!

Gornji dom Sjedinjenih Američkih Država sa 68 glasova za doneo je odluku o okončanju vanrednog stanja povodom...

„Imali smo stroge kriterijume“: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović...

Pevačici je ova stavka jako bitna. Bračna zajednica Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je postala još lepša kada...

Priučene frizerke nam vade krv i neguju nas u...

Medicinsku sestru koja je školovana za svoj posao i ume da ga radi, tražićemo svećom po Srbiji,...
FB